Колеги чува се много силно помпата за гориво от резервоара. Проблема се появи след като заредих колата с нафта до горе и се оказа, че съм имал само 2 литра вътре. Може ли да е запушена или скоро да е чакам да изгори? Някой имал ли е такъв проблем и знаете ли как се сваля помпата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с помпата за гориво
Collapse
X
-
В eper показват, че е тук:
За свалянето не мога да помогна. Дали се свалят задните седалки или направо резервоара - идея си нямам.Last edited by rossenvn; d.m.y г., 19:35.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеВ eper показват, че е тук:[ATTACH]78203[/ATTACH]
За свалянето не мога да помогна. Дали се свалят задните седалки или направо резервоара - идея си нямам.sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
здравей колега.Няма смисъл да сваляш целия резервоар аз мойта помпа я изкарах лесно трябва да свалиш задните седалки и облегалките им после ще видиш един капак с 4болта на него пада се точно под ламарината на която лягат облегалките .Като махнеш ламарината ще стигнеш до капак който трябва да развъртиш(става трудно) на ръка защото е пластмасов и после дърпаш леко нагоре като внимаваш да не изкривиш поплавъка защото и той излиза с помпата заедно.аА самата помпа мисля че отдолу имаше една цедка която със сигърност ще е задръстена с мазнотии от горивата ни.Дано да съм помогнал ,лошото е че като свалях моята апарата ми беше развален и неможах да направя накоя друга снимка щеше да е по лесно.Успех със свалянето,и да не забравиш за поплавъка
Comment
-
Първоначално публикувано от borislav82 Покажи съобщениездравей колега.Няма смисъл да сваляш целия резервоар аз мойта помпа я изкарах лесно трябва да свалиш задните седалки и облегалките им после ще видиш един капак с 4болта на него пада се точно под ламарината на която лягат облегалките .Като махнеш ламарината ще стигнеш до капак който трябва да развъртиш(става трудно) на ръка защото е пластмасов и после дърпаш леко нагоре като внимаваш да не изкривиш поплавъка защото и той излиза с помпата заедно.аА самата помпа мисля че отдолу имаше една цедка която със сигърност ще е задръстена с мазнотии от горивата ни.Дано да съм помогнал ,лошото е че като свалях моята апарата ми беше развален и неможах да направя накоя друга снимка щеше да е по лесно.Успех със свалянето,и да не забравиш за поплавъкаsigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
Comment
-
Колега, ако не успееш с отвиването на ръка, което е почти сигурно, освен ако не вдигаш 150 от лежанка, направи го с тъп, но здрав секач и чук удряй под 45 градуса по-близо до долния край на гривнатаAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Вече съвсем умря помпата дори в движение гасне и светва лампата за проблем с двигателя. На диагностика ще излезне ли ако проблема е в нея? И някъде в Пловдив има ли свястна диагностика?sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеДобре де колеги, хубаво, проблемът е решен. Толкова ли е трудно да се драсне с две-три думи какво е било? Или всеки следващ пост да е "как го реши"?sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
Comment
-
Това е и при бензините - гледаш цедката една такава чистичка, а в действителност се оказва някаква полупрозрачна гняз я е задръстила. Измиваш и се оправя. Само е гадно разглабянето с тия седалкиAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment